Dijkhuizen vindt kritiek ongelooflijk: 'Dan is er weinig realiteitszin bij de algehele media en het volk'

Dijkhuizen vindt kritiek ongelooflijk: 'Dan is er weinig realiteitszin bij de algehele media en het volk'

10 reacties 10
Bron: YouTube
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft dit weekend voor het eerst in vier wedstrijden weer gewonnen. NAC Breda werd thuis met 2-0 verslagen. Bij FC Rijnmond op YouTube vertelt Marinus Dijkhuizen over zijn inzichten van het huidige Feyenoord.

Het gaat eerst over Brian Priske. De hoofdtrainer heeft in de eerste weken van het seizoen veel kritiek over zich heen gekregen. Dijkhuizen begrijpt daar maar weinig van. 'Dat vind ik eigenlijk wel ongelooflijk', zegt Dijkhuizen. Hij vervolgt: 'Dan is er weinig realiteitszin bij de algehele media en het volk. Drie van je beste spelers zijn weg. Je weet, Slot is buitencategorie, dan moet je even de tijd hebben.' Kritiek en druk hoort erbij volgens de oud-hoofdtrainer van onder andere Excelsior. Maar: 'Als bijzaken hoofdzaken worden heb ik daar wel moeite mee', doelt hij op kritiek over de befaamde huddle en posts op Instagram.

Ueda

Tegen NAC Breda scoort Ayase Ueda zijn eerste doelpunt van het seizoen. Dat deed hij nadat Santiago Gimenez gewisseld moest worden nadat hij last kreeg van zijn hamstring. Dijkhuizen hoort goede verhalen over Ueda en zag hem ook een goede wedstrijd spelen. 'Hij heeft het wel in zich om makkelijk goals te maken.' Verder vond Dijkhuizen Feyenoord niet overtuigend voorin. 'Je mist wel creativiteit denk ik daar.' Inbeom Hwang vond hij weer wel overtuigend. 'Hij speelt vooruit, hij scant ook vrij goed vind ik. Dus dat hij vaak half staat zodat hij door kan draaien', aldus Dijkhuizen.

Lees ook