Oud-Feyenoorders | Slot heeft de zaken op orde

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord behaalde zondag sinds lange tijd weer drie punten. Het speelbeeld laten we even links liggen, maar nu is het zaak dat de Rotterdammers deze winnaarsmentaliteit vast blijven houden. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders ook voor de overwinning konden zorgen?


Engeland

Luis Sinisterra en Marcos Senesi verloren zaterdag de uitwedstrijd met 3-0 van het Liverpool van Arne Slot. Sinisterra viel in de 70e minuut in en wist het de verdediging van Liverpool nog lastig te maken. Een kopbal van de Colombiaan werd van de lijn gehaald en een krachtig schot met links werd door de keeper uit de kruising gepareerd. Sinisterra kreeg een 7.4 via Sofascore voor zijn invalbeurt. Senesi bleef de gehele wedstrijd op de bank zitten. Bournemouth staat op plaats dertien in de Premier League.  


Mats Wieffer en Yankuba Minteh speelden zondag met 2-2 gelijk tegen Nottingham Forest. Wieffer kwam terug van een blessure en viel in de 62e minuut in. De middenvelder haalde een passnauwkeurigheid van 89% waarvan één keypass. Daarnaast won hij nog 90% van zijn duels en kreeg de Oud-Feyenoorder een 6.8 via Sofascore. Minteh begon ook op de bank en kwam tegelijk met Wieffer het veld in. De Gambiaan haalde nog een passnauwkeurigheid van 67% en had twee voltooide dribbels. Via Sofascore kreeg Minteh een 6.8. Brighton staat op plaats zeven in de Premier League. 


Arne Slot won zaterdag dus de thuiswedstrijd met 3-0 van Bournemouth. Voor Liverpool scoorden Luis Diaz tweemaal en Darwin Nunez het derde doelpunt. Liverpool staat op plaats twee in de Premier League. 


Tyrell Malacia zag zijn teamgenoten zaterdag de uitwedstrijd met 0-0 gelijkspelen tegen Crystal Palace. Malacia is nog altijd niet fit. Manchester United staat op plaats elf in de Premier League. 


Duitsland

Lutsharel Geertruida speelde zondag met 0-0 gelijk tegen St.Pauli. Geertruida speelde 90 minuten en won daarin ongeveer 75% van zijn duels. Verder haalde de Oud-Feyenoorder een passnauwkeurigheid van 89% en kreeg hij een 7.0 via Sofascore. RB Leipzig staat op plaats vijf in de Bundesliga.


Portugal

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes spelen vanavond om 21.15 uur de uitwedstrijd tegen Boavista. 


Turkije

Giovanni van Bronckhorst won zondag de thuiswedstrijd met 2-1 van Eyüpspor. De doelpunten werden gemaakt door Rashica en Immobile. Besiktas staat op plaats drie met één wedstrijd minder gespeeld. 

  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten