'Wie denkt dat 2-0 winnen de ommekeer is, vergist zich'

'Wie denkt dat 2-0 winnen de ommekeer is, vergist zich'

18 reacties 18
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord won van NAC Breda, Ayase Ueda scoorde, Inbeom Hwang toonde aan een prima voetballer te zijn en ook Quinten Timber is goed, maar Willem van Hanegem waarschuwt de supporters. "Bij Feyenoord is al het voetbal uit de ploeg verdwenen", zegt Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad

Feyenoord won eenvoudig van de club uit Breda, maar volgens de Kromme was het niet omdat er goed gevoetbald werd. "Ook tegen NAC zag je nauwelijks een fatsoenlijke aanval. Ja, Hwang en Timber zijn goed, maar ik zie verder niets dat lijkt op de vorige seizoenen", aldus Van Hanegem die supporters waarschuwt.

"Wie denkt dat 2-0 winnen de ommekeer is, vergist zich. Hwang is goed gestart en volgens mij ziet hij ook wel dat het maar een beginnetje is", aldus Van Hanegem die verwacht dat Feyenoord het moeilijk gaat krijgen, ook mede omdat Gimenez is uitgevallen. 

Santiago Gimenez viel geblesseerd uit en lijkt een probleem te hebben met zijn hamstring. "Ayase Ueda scoort meteen maar daarna zie ik bij hem helemaal geen enkel teken dat hij eindelijk over het dode punt heen is." 

Subtoppers

Feyenoord heeft te veel spelers die te makkelijk tevreden zijn. Zo lijken Gijs Smal en Jordan Lotomba tevreden met één goede voorzet, maar dat is volgens De Kromme genoeg bij een subtopper, maar niet voor een topclub. "Daar ligt de lat hoog en daar kun je beter van worden." 

Lees ook