Van Wonderen kritisch op Feyenoorder: 'Een soort ontevreden houding'

Bij Studio Voetbal op NPO1 bespreken tafelgasten de gespeelde wedstrijden uit de 6e ronde van de Eredividie, met daarbij o.a. aandacht voor de blessure van Feyenoord-spits Santiago Giménez, die het veld in 29e minuut geblesseerd moest verlaten.

Op de vraag van presentator Sjoerd van Ramshorst hoe groot de impact van het uitvallen van Santiago Giménez op Feyenoord is antwoordt Pierre van Hooijdonk: 'Goeie Giménez, een heel groot verlies. Op dit moment is hij niet echt in vorm', vertelt Van Hooijdonk, die verder aangeeft dat het nu aan Ayase Ueda is om aan te tonen waardige vervanger van de geblesseerde Giménez te kunnen zijn. 'Laat hem maar nu voor een langere periode laten zien, want het was moeilijk te beoordelen geweest en wat hij deed was ook niet altijd spectaculeer geweest', aldus Van Hooijdonk.

Ayase Ueda scoorde op aangeven van Gijs Smal de openingstreffer voor Feyenoord met een rake kopbal. 'Hij kan heel erg goed koppen', geeft Van Hooijdonk aan. 'Dit zijn spitsengoaltjes.'

Oud-Feyenoorder Kees van Wonderen vroeg zich af, kijkend naar de lichaamshouding van Santiago Giménez, of hij nog wel blij is om bij Feyenoord te zitten. 'Ik weet het niet precies, een soort ontevreden houding, veel mopperen', aldus een kritische Van Wonderen. 

Volgens Sjoerd van Ramshorst, de presentator van Studio Voetbal, heeft Feyenoord doorgegeven dat morgen de scans worden gemaakt en dat er daarna meer duidelijkheid zal komen over de ernst van de blessure bij Santiago Giménez. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten