Priske: 'Het duurde drie wedstrijden om dat gevoel weer te hebben'

Priske: 'Het duurde drie wedstrijden om dat gevoel weer te hebben'

7 reacties 7
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Brian Priske zag Feyenoord zondagmiddag winnen van NAC Breda. De Rotterdammers wisten de drie punten in De Kuip te houden.

Na afloop was Priske tevreden met het resultaat. 'Ik ben blij dat we gewonnen hebben', aldus Priske tegen ESPN. 'Het duurde drie wedstrijden om dat gevoel weer te hebben', doelt de trainer van Feyenoord op de wedstrijden tegen Sparta Rotterdam, FC Groningen en Bayer 04 Leverkusen.

Priske ziet dat Luka Ivanušec momenteel niet in de beste vorm is. De trainer benoemt dat de aanvaller de kwaliteiten heeft om bij Feyenoord te spelen. Priske hoopte dat Ivanušec vandaag goede dingen liet zien, maar dat kwam er opnieuw niet uit.

Feyenoord zag Santiago Gimenez in de eerste helft uitvallen. Priske heeft nog geen echte update over de blessure. 'We moeten even afwachten de komende dagen.' De trainer van de Rotterdammers krijgt de vraag of het een hamstringblessure is. 'Het lijkt er op. Het is nu te snel om iets daarover te zeggen.' Opvallend was dat Priske zelf geel kreeg. 'Misschien te veel lichaamstaal', aldus de trainer.

Lees ook