Timber: 'Ik heb een goede connectie met hem'

5 reacties 5
Bron: ESPN

Feyenoord wist zondagmiddag in de eigen Kuip de drie punten te pakken tegen NAC Breda. De Rotterdammers waren uiteindelijk met 2-0 te sterk.

Quinten Timber was een van de doelpuntenmakers. Hij reageerde na afloop op de wedstrijd. 'Het was een taaie week', aldus Timber na afloop tegen ESPN. 'Ik denk dat het belangrijkste is dat we gewonnen hebben. Drie punten hebben gepakt. Ik denk dat je tot nu toe bijna in elke wedstrijd hebt gezien dat dingen goed gaan, maar dat er ook dingen beter kunnen. Het verschil is, vandaag winnen we hem, en in die andere wedstrijden hebben we het onnodig weggegeven.'

Timber scoorde ook. Hij benutte in de tweede helft een penalty. Normaal neemt maakt Santiago Gimenez de penalty's, maar de aanvaller raakte al in de eerste helft geblesseerd. 'Ik wilde mijn verantwoordelijkheid nemen. Ik pakte hem op en scoorde hem gelukkig.' Jan Joost van Gangelen benoemt dat Hancko ook goed penalty's kan nemen. 'Hancko gunt het mij ook. Ik neem mijn verantwoordelijkheid. Ik neem ook wel graag penalty's.'

De aanvoerder van Feyenoord is ook kritisch. 'Ik denk dat we 2-0 voorkomen, en daarna lopen we achteruit. En komen we niet in duel. Waardoor zij ook een beetje dreiging krijgen voorin, wat totaal niet nodig is. Ik denk dat daarin moeten we gewoon stappen in maken.'

Bij Feyenoord blonk Inbeom Hwang wederom uit. 'Hij doet het heel goed. Hij brengt rust. Het is fijn om hem erbij te hebben. Ik heb een goede connectie met hem. We praten heel veel. Ik ben blij voor hem vooral. De supporters zijn ook blij met hem.'