Sauer: 'Moeilijke tijden horen erbij'

Leo Sauer wordt door Feyenoord dit seizoen verhuurd aan promovendus en competitiegenoot NAC Breda. De Slowaakse aanvaller staat bekend als een groot talent en komt zondag met NAC naar de Kuip voor het competitieduel tegen Feyenoord. Voor Sauer dus een speciale dag.

Ook Sauer ziet dat Feyenoord niet in de beste vorm zit. “Het liefst zie ik Feyenoord elke wedstrijd en de Champions League winnen, maar moeilijke tijden horen erbij. Ze hebben een nieuwe trainer en nieuwe spelers”, vertelt Sauer tegenover Voetbal International. De 18-jarige buitenspeler vindt dat de selectie over genoeg kwaliteit beschikt en hoopt dat het snel beter gaat met de Rotterdammers. Maar de Bredanaren gaan ervoor zorgen dat de matige serie tot ten minste zondag duurt. “Wij gaan ze niet helpen zondag.”

Met het duel van morgen, ziet Sauer ook diverse teamgenoten weer waar hij een of meerdere jaren mee heeft samen getraind en gespeeld. Ook heeft hij nog contact met een aantal spelers van Feyenoord waarmee hij close is en dat hij niet kan wachten op de wedstrijd. “Terugkomen in De Kuip met die fans is geweldig”, geeft Sauer aan.

Voor NAC Breda speelde Sauer tot dusver twee wedstrijden in de Eredivisie. In het gewonnen duel tegen Fortuna Sittard (1-0) maakte Sauer zijn basisdebuut voor De Parel van het Zuiden. Sauer staat tot en met medio 2028 onder contract bij Feyenoord. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten