Weet Feyenoord dit keer wel de nul te houden?

Weet Feyenoord dit keer wel de nul te houden?

Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Het artikel hieronder is een gesponsord artikel. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Bonus 24+ Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen.

Feyenoord speelde donderdag nog tegen Bayer 04 Leverkusen in de Champions League, maar zondag staat alweer de volgende wedstrijd op het programma voor de Rotterdammers. Daarin is NAC Breda de tegenstander. Feyenoord kende donderdag een vervelende avond en verloor met 0-4. Ondanks het slechte resultaat zijn de Rotterdammers zondag toch de duidelijke favoriet als je kijkt naar de odds bij BetMGM. Een overwinning van de Rotterdammers levert je namelijk 1,13 keer je inzet op, terwijl winst van NAC Breda zorgt voor maar liefst 21,00 keer je inleg. Een gelijkspel levert je 9,50 keer je inzet op.

Historie

De twee ploegen stonden in totaal 114 keer tegenover elkaar. Daarin was Feyenoord het meest succesvol. Maar liefst 69 keer wisten de Rotterdammers de wedstrijd te winnen, tegenover twintig zeges voor de ploeg uit Breda. 25 keer eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. De laatste ontmoeting tussen de twee ploegen dateert alweer uit het seizoen 2019-2020, toen er in de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen elkaar werd gespeeld. Toen eindigde de wedstrijd in De Kuip in een 7-1 overwinning voor Feyenoord. De laatste keer dat de twee ploegen tegen elkaar speelde in de Eredivisie is in seizoen 2018-2019. Toen won Feyenoord in Breda met 0-4, en in De Kuip met 4-2.

NAC Breda heeft uit de eerste vijf wedstrijden in de Eredivisie zes punten gehaald. Feyenoord is het seizoen niet goed begonnen en haalde eveneens zes punten, weliswaar uit vier wedstrijden. Als je kijkt naar de tegendoelpunten dan zie je dat NAC Breda al elf doelpunten om de oren kreeg. Feyenoord kreeg er zes om de oren in de Eredivisie. De Rotterdammers hielden dit seizoen nog geen enkele keer de nul. Denk jij dat beide teams zondagmiddag in De Kuip scoren? Krijg dan 2,10 keer je inzet terug.

Igor Paixão

Feyenoord speelde vorige week zaterdag in de Eredivisie tegen FC Groningen. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Ondanks dat de Rotterdammers opnieuw punten verloren, blonk Igor Paixão uit. De aanvaller was ook één keer trefzeker, wat zijn doelpuntenaantal dit seizoen al op vier brengt. Denk jij dat de Braziliaan tegen NAC Breda opnieuw gaat scoren, dan krijg je daar 2,12 keer je inzet voor terug.

Oddsbooster

BetMGM heeft voor de wedstrijd tussen Feyenoord en NAC Breda een oddsbooster. Registreer en scoor odds van 50.00 als Feyenoord wint in de Eredivisie! Benieuwd naar alle quoteringen van de wedstrijd tussen FC Groningen en Feyenoord? Neem dan een kijkje bij onze partner BetMGM.

Benieuwd naar alle odds voor de wedstrijd tussen Feyenoord en NAC Breda? Bekijk ze op BETMGM.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Bonus 24+

Lees meer over
Lees ook