AD: 'Oud-Feyenoorder hervat groepstraining en krijgt luid applaus'

Oud-Feyenoorder Tyrell Malacia is op de weg terug. De linksback is veertien maanden uit de running geweest en verscheen gisteren weer op het trainingsveld om een gedeelte van de training mee te doen. En Malacia kreeg de steun van zijn ploeg, hij werd ontvangen met luid applaus.

Manchester United geeft aan dat Malacia nog druk bezig is om helemaal fit te worden. De oud-speler van Feyenoord speelde zijn laatste duel voor Manchester United op 28 mei 2023 tegen Fulham. De linksbenige speler moest daarna een operatie aan zijn knie ondergaan. Hij leek daarvan te herstellen, maar hij krijg nogmaals last van diezelfde knie.

Transfer

Malacia werd de zomer van 2022 voor 15 miljoen euro overgenomen van Feyenoord. De geliefde speler speelde in zijn eerste seizoen voor Manchester United 39 duels in alle competities. Daarna kon United niet meer op hem rekenen. Vorig Erik ten Hag lastig omdat ook Luke Shaw geblesseerd was.

Nu lijkt Malacia er weer aan te komen en kan er weer volop Nederlands worden gesproken op de Old Trafford. Joshua Zirkzee is één van Malacia’s teamgenoten en daarnaast bestaat de technische staf ook uit veel Nederlanders. Jelle ten Rouwelaar houdt zich bezig met de keepers en Ten Hag wordt verder geflankeerd door Ruud van Nistelrooij en René Hake. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten