Priske: 'Het klinkt gek, maar we hadden ook goede momenten in de wedstrijd'

26 reacties 26
Bron: Ziggo Sport

Brian Priske zag Feyenoord donderdagavond niet goed beginnen aan de Champions League. In De Kuip kwam de Duitse kampioen Bayer 04 Leverkusen op bezoek. Al na één helft was het 0-4 voor de Duitsers. Dat was uiteindelijk ook de eindstand.

Priske kijkt terug op de wedstrijd en zag Inbeom Hwang zijn debuut maken. 'Hij speelde een goede wedstrijd voor ons', aldus Priske tegen Ziggo Sport. 'Hij heeft de kwaliteiten en ervaring. Hij speelde al wedstrijden in de Champions League. Hij speelde in verschillende competities, en ook in het nationale team. Hij heeft de kwaliteiten.'

De trainer van Feyenoord krijgt de vraag of hij geschrokken is. 'Ik weet niet of geschrokken het goede woord is. Het waren vier / vijf situaties. Je kunt het zo niet doen in de Champions League. Ik probeer altijd pro actief te zijn en te kijken hoe we het de volgende keer beter kunnen doen. We moeten het beter en sneller doen.' Priske zag ook lichtpuntjes. 'Het klinkt gek, maar we hadden ook goede momenten in de wedstrijd. We hadden een paar goede aanvallen.' In de rust probeerde de trainer van de Rotterdammers te kijken hoe het in de tweede helft beter kon.

Priske benoemt dat ook de goede dingen bekeken moeten worden. 'Er waren ook in de eerste helft goede momenten en aanvallen. Ook in de tweede helft hadden we goede momenten. We moeten de positieve dingen zien.'