'En is het alleen maar te hopen dat het geen enorme afstraffing wordt'

'En is het alleen maar te hopen dat het geen enorme afstraffing wordt'

6 reacties 6
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Voor Feyenoord begint vanavond de Champions League met een duel tegen Bayer 04 Leverkusen. Voor de Rotterdammers meteen een lastige tegenstander, aangezien de Duitse club vorig seizoen ongeslagen kampioen werd in de Bundesliga.

Valentijn Driessen, Chef Voetbal van de Telegraaf, heeft er weinig vertrouwen in dat de Rotterdammers vanavond een resultaat kunnen halen in de Eigen Kuip. 'Vorig jaar natuurlijk ongeslagen kampioen van Duitsland', aldus Driessen tegen de Telegraaf. 'Dit wordt een heel zwaar karwei voor Feyenoord. Zeker als je weet hoe ze op dit moment door de Eredivisie heen zwalken. Dan gaat dit normaal gesproken een onoverkomelijke hobbel worden voor Feyenoord. En is het alleen maar te hopen dat het geen enorme afstraffing wordt. Dat zit er wel in, zeker als je dan ook weer PSV tegen Juventus ziet. Bayer Leverkusen is van hetzelfde niveau als Juventus. Dat wordt echt een harde dobber voor Feyenoord.'

Driessen ziet dat alles moet kloppen bij een Nederlandse club om mee te kunnen doen in de Champions League, maar dat er ook slechtere tegenstanders inzitten. 'Er zitten heel wat zwakke broeders in de Champions League. PSV en Feyenoord krijgen die natuurlijk ook nog. Dan kun je de punten pakken om eventueel een ronde door te gaan.' PSV begon dinsdag aan de Champions League met een 3-1 verlies tegen Juventus. De Eindhovenaren hadden weinig kans tegen de Italianen.

Lees meer over
Lees ook