Frimpong: 'Je moet Feyenoord respecteren, ze zijn al jaren een goed team'

Feyenoord en Bayer Leverkusen treffen elkaar morgen in de nieuwe opzet van de UEFA Champions League. Feyenoord komt een Nederlander tegen: Jeremie Frimpong. De vleugelverdediger was vorig seizoen enorm belangrijk voor de Duitsers in de strijd om de landstitel. 

Frimpong heeft mooie herinneringen aan De Kuip. "In De Kuip heb ik mijn eerste internationale goal en assist gemaakt, dat is een mooie herinnering. Ik vind De Kuip heel leuk", vertelt hij tijdens de persconferentie voor de camera's van Voetbalzone, die het geplaatst heeft op X.

Top team

Volgens Frimpong treffen de Duitsers met Feyenoord een top team. 'Feyenoord is een top team. Ik denk dat het niveau van Feyenoord en clubs in de Bundesliga vergelijkbaar is. Ik denk dat morgen het betere team gaat winnen. Feyenoord kan ook winnen, het is fiftyfifty. Je moet Feyenoord respecteren, ze zijn al jaren een goed team."

Groot stadion en geweldige geschiedenis

Hoofdtrainer van de Duitsers, Xabi Alonso, is erg positief over Feyenoord. "Het is een groot stadion, een geweldige sfeer en een club met veel geschiedenis. Vorig seizoen in de Europa League moest ik er al op voorbereid zijn dat we mogelijk tegen Feyenoord moesten, dus ik heb al een paar wedstrijden gezien", citeert het X account van Bayer Leverkusen de oud-voetballer. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten