Vermoedelijke opstelling: 'Priske laat aanwinst in basis debuteren'

Feyenoord treedt morgen in de UEFA Champions League aan tegen Bayer 04 Leverkusen. De Duitsers werden vorig seizoen ongeslagen landskampioen en wonnen de Duitse beker. De Rotterdammers begonnen het seizoen minder goed. Er werd drie keer gelijkgespeeld en alleen van PEC Zwolle werd gewonnen. Aan Priske de taak om zijn mannen morgen op het scherpst van de snede te laten spelen.

Priske kan niet beschikken over een volledig fitte selectie. Natuurlijk is Quilindschy Hartman nog uitgeschakeld maar de trainer kan ook niet beschikken over Bart Nieuwkoop. De verdediger uit Tholen viel onlangs geblesseerd uit en lijkt daar nog niet van hersteld. De Deen kan wel weer beschikken over Anis Hadj-Moussa, Thomas Beelen en Ramiz Zerrouki. Laatstgenoemde pakte een rode kaart in de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam en was daardoor tegen FC Groningen niet inzetbaar. Beelen werd in de rust tegen de Groningers gewisseld vanwege een blessure en Hadj-Moussa zat door een blessure helemaal niet bij de selectie afgelopen weekend.

Ook kan Priske beschikken over de Koreaanse aanwinst Inbeom Hwang. De middenvelder, die overkwam van Rode Ster Belgrado, heeft zijn werkvergunning deze week gekregen en mocht eindelijk aan de slag. Vanwege zijn ervaring en fitheid verwacht FR-Fans.nl dat Priske Hwang meteen laat starten. HIj moet het middenveld versterken. Verder wordt verwacht dat Priske Trauner weer opstelt, nadat hij vorige weekend zijn rentree maakte. Lotomba en Smal zullen de backpositites invullen en de verwachting is dat Paixao en Gimenez een spitsenduo gaan vormen.

Vermoedelijke opstelling volgens FR-Fans.nl
Wellenreuther, Lotomba, Trauner, Beelen, Hancko, Smal, Zerrouki, Timber, Hwang, Gimenez, Paixão. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten