Iconische eventruimtes monumentale Olympiazijde vernieuwd

Iconische eventruimtes monumentale Olympiazijde vernieuwd

3 reacties 3
Bron: DeKuip.nl
Foto: Pro Shots

De aan de monumentale Olympiazijde gelegen iconische eventruimtes van De Kuip zijn volledig vernieuwd. De ruimtes hebben een volledige update gekregen om zo in een moderne en stijlvolle setting gasten te kunnen ontvangen. 

De vernieuwing zorgt er voor dat de ruimtes geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten, congressen of sfeervolle borrels. Met name de Van Zandvlietzaal heeft een nieuwe uitstraling gekregen en daar is de verandering dan ook het meest zichtbaar. Nieuw, comfortabel meubilair, moderne vloeren en een frisse laag verf geven de zaal een eigentijdse look, zonder afbreuk te doen aan het karakter van de ruimte, zo wordt beschreven op de website van het stadion

Het zichtbare gedeelte is niet het enige wat een upgrade heeft gekregen. Ook achter de schermen zijn veel veranderingen geweest. Zo is het verwarmingssysteem vervangen door een klimaatbeheersysteem dat de ruimte altijd van een perfecte tempratuur kan voorzien. 

Door de vernieuwing zijn er veel mogelijkheden. Er zijn mogelijkheden voor plenaire sessies met 350 personen in de Van Zandvlietzaal. Maar ook borrels of andere vrolijke aangelegenheden kunnen er plaats vinden tot het aantal van 500 gasten. De aanpassingen zorgen ervoor dat er meer inkomsten gegenereerd kunnen worden door Stadion Feyenoord.

Lees meer over
Lees ook