Krabbendam: 'Baby Pogba, zoals ze hem noemen'

In de wedstrijd van afgelopen zondag van Feyenoord tegen FC Groningen, wisten de Rotterdammers de 2-0 voorsprong niet vast te houden tot het laatste fluitsignaal. De Groningers kwamen laat nog langszij. In deze pot maakten ook vier spelers hun officiële debuut voor het eerste van Feyenoord. In de extra Dick Voormekaar podcast, die terug te luisteren is op de site van Voetbal International, blikken Martijn Krabbendam en Michel van Egmond terug op deze debutanten.

‘Nadje debuteerde in de basis, niet op zijn positie, maar daar kan je wel van zien dat dit in de toekomst een aardige speler kan worden’, trapt Krabbendam af in de extra Dickvoormekaar podcast, die terug te luisteren is op de website van Voetbal International. ‘Baby Pogba, zoals ze hem noemen. Hij is natuurlijk groot en sterk’, zegt Krabbendam om de vergelijking met Paul Pogba uit te leggen. Volgens de journalist heeft je jonge Nadje vooral nog veel tijd nodig.

Zowel Gijs Smal als Jordan Lotomba vielen niet in positieve zin op bij Krabbendam.’Wel een goede voorzet, maar ga Geertruida maar vervangen’, zegt Krabbendam over het optreden van Lotomba. Ibrahim Osman viel volgens de Feyenoord-wachter vooral op door zijn snelheid in de wedstrijd. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten