Feyenoord ontvangt 3264 tickets voor uitwedstrijd in Champions League tegen SL Benfica

Feyenoord krijgt in totaal 3264 tickets voor de uitwedstrijd in de Champions League tegen SL Benfica, zo meldt Feyenoord op de website. Deze wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 23 oktober om 21:00 uur Nederlandse tijd.

De kaartverkoop start woensdag 18 september om 09:00 uur voor Diamondcardhouders en Goldcardhouders. Zij kunnen dan één ticket kopen. Silvercardhouders kunnen vanaf woensdag 18 september om 18:00 uur een ticket kopen. Mochten er dan nog kaarten over zijn, dan kunnen seizoenkaarthouders met een seizoenkaart op persoonsnaam vanaf zaterdag 21 september om 09:00 uur een ticket kopen.

De prijs van een ticket bedraagt 45 euro. Er kan één ticket per uitkaarthouder of seizoenkaarthouder gekocht worden en en (bij gekoppelde kameraden) maximaal twee tickets per order. Tickets zijn alleen beschikbaar via de officiële Feyenoord Ticketshop.

Omwisselen voor deze wedstrijd is niet nodig. Feyenoord importeert de tickets op een later moment in de Ticketshop-accounts van de kaartkopers.

In totaal zijn er twaalf tickets beschikbaar voor mindervalide supporters, elk eventueel inclusief een ticket voor een begeleider. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten