#PraatMee | Waar ontbreekt het aan bij het huidige Feyenoord

Feyenoord is niet begonnen aan het nieuwe seizoen. De Rotterdammers hebben met zes punten uit vier wedstrijden nog geen wedstrijd gewonnen. Het sentiment rondom Feyenoord is echter negatief te noemen. Brian Priske heeft grote schoenen te vullen en dat zorgt snel voor chagrijn. 

In de rubriek #PraatMee is FR-Fans.nl benieuwd naar de mening van de bezoekers. Vandaag zouden we graag willen weten wat er volgens jou ontbreekt bij het huidige Feyenoord, wat moet er veranderen om er weer een beetje schwung in te krijgen. Is het de afwezigheid van bijvoorbeeld Calvin Stengs, dat zorgt voor te weinig creativiteit of is de spelopvatting niet goed? 

Feyenoord speelde in de eerste wedstrijd al gelijk tegen promovendus Willem II, waar een duidelijke fout zorgde voor een tegendoelpunt, uitslag 1-1. Tegen Sparta leek Feyenoord door te drukken, maar was een rode kaart direct na de gelijkmaker een boosdoener, uitslag 1-1. Tegen FC Groningen, de andere promovendus, had Feyenoord tot de 80ste minuut de wedstrijd aardig onder controle zonder groots te spelen, maar individuele fouten zorgden nog voor twee tegen doelpunten, uitslag 2-2. Tegen PEC Zwolle viel het wel op zijn plek en wonnen, uitslag 1-5.  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten