Milambo verkozen tot Koning van de Maand augustus

Milambo verkozen tot Koning van de Maand augustus

3 reacties 3
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Antoni Milambo is door de Feyenoord-supporters verkozen tot 'Koning van de Maand' (powered by TOTO). Het Varkenoordproduct behaalde 23,6% van de stemmen, en liet teamgenoten Santiago Gimenez (18,9%) en Lutsharel Geertruida (17%) achter zich, zo valt te lezen op Feyenoord.nl.

Milambo maakte tijdens de voorbereiding veel indruk en ontwikkelde zich in augustus tot een belangrijke pion in de ploeg van Brian Priske. Hij kon zich tonen als basisspeler en deed dit onder andere met doelpunten. Met een cruciale goal in de (na strafschoppen gewonnen) Johan Cruijff Schaal-wedstrijd tegen PSV en een doelpunt in de Eredivisie-wedstrijd tegen Willem II bewees hij meteen zijn waarde. Net als tegen Willem II mocht hij ook vanaf de basis starten tegen PEC Zwolle.

Jong Oranje

Afgelopen week maakte Milambo ook furore als basisspeler van Jong Oranje, wat geen invloed had op de verkiezing voor Koning van de Maand. Daar maakte hij zijn debuut en wist hij zich met zijn nieuwe ploeg te plaatsen voor het Europees Kampioenschap onder 21. Ook Gjivai Zechiël zat bij de selectie en wist te debuteren via een invalbeurt tegen Jong Georgië.

Lees ook