MATCHDAY | FC Groningen – Feyenoord

MATCHDAY | FC Groningen – Feyenoord

35 reacties 35
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Na een onderbreking vanwege de interlandperiode en de verplaatste Klassieker, betreedt Feyenoord vandaag weer het voetbalveld. Feyenoord reist af naar het hoge noorden om daar bij FC Groningen op bezoek te gaan. Op dit moment staat FC Groningen boven Feyenoord in de ranglijst. De wedstrijd start vandaag om 18.45 uur.

Feyenoord heeft vijf punten na drie wedstrijden en kent een stroeve start. Bij de thuisploeg lijkt het omgekeerde aan de hand te zijn. FC Groningen speelde vier wedstrijden en beloonde zich met acht punten. De sfeer bij de Groningers is goed.

Feyenoord en FC Groningen troffen elkaar vorig jaar in de halve finale van de KNVB Beker, toen werd het 2-1 voor Feyenoord. In de eredivisie kwamen de ploegen elkaar niet tegen, omdat Groningen vorig seizoen in de Keuken Kampioen Divisie speelde.

Vermoedelijke opstelling volgens FR-Fans.nl

Wellenreuther, Lotomba, Beelen, Hancko, Smal, Zechiël, Timber, Milambo, Paixão, Gimenez, Ivanusec.

FR-Fans.nl Poule

De wedstrijd van vandaag tegen FC Groningen telt mee voor de FR-Fans.nl poule. Doe jij al mee? Deelname is gratis! Word gratis lid van FR-Fans.nl en doe mee. Klik hier en word gratis lid van FR-Fans.nl.

Lees ook