Vermoedelijke opstelling: 'Priske geeft direct een basisplaats aan nieuwkomer'

Vermoedelijke opstelling: 'Priske geeft direct een basisplaats aan nieuwkomer'

66 reacties 66
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Nu de transferperiode gesloten is, weet Feyenoord met welke spelers zij het seizoen gaan spelen. Trainer Brian Priske kan nog niet beschikken over de volledige selectie. Calvin Stengs is nog niet fit, Hugo Bueno is nog niet in staat om te spelen en ook Quilindschy Hartman is nog langdurig uitgeschakeld. Daarnaast is Ramiz Zerrouki geschorst en mag Inbeom Hwang nog niet spelen.

Priske staat dus voor een moeilijke opgave om te bepalen met welke elf spelers hij FC Groningen gaat bestrijden in de uitwedstrijd morgenavond om 18.45 uur. En welke formatie zal de Deense trainer kiezen? Wordt het een 4-3-3 of zal Priske teruggrijpen naar 3-4-3?

Over de posities is ook nog voldoende te twisten. Doelman Timon Wellenreuther zal op doel staan, daar is geen twijfel over mogelijk. Daarnaast zullen een aantal bekende namen ook direct worden opgeschreven op het wedstrijdformulier. De meeste vraagtekens rondom de rechtsbackpositie, het middenveld en de vleugelaanvallers. Durft Priske het aan om een jong middenveld neer te zetten? Vanaf welke kant zal Igor Paixão spelen? Een flinke puzzel...

Vermoedelijke opstelling volgens FR-Fans.nl

Wellenreuther, Lotomba, Beelen, Hancko, Smal, Zechiël, Timber, Milambo, Paixão, Gimenez, Ivanusec.

Lees ook