OFFICIEEL | Timber nieuwe aanvoerder van Feyenoord

OFFICIEEL | Timber nieuwe aanvoerder van Feyenoord

21 reacties 21
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Waar Brian Priske eerder op de persconferentie liet weten dat hij nog met zijn ploeg moest spreken over het nieuwe aanvoerderschap, kunnen supporters op de X van Feyenoord lezen dat de nieuwe captain van Feyenoord Timber is.

Priske gaf in het persmoment eerder deze morgen aan dat zijn ploeg beschikt over veel kwaliteiten én over veel spelers met leiderschapskwaliteiten. Intern was de technische staf al eens over wie de aanvoerdersband mag dragen, maar dit was nog niet met de groep besproken.

De Deense oefenmeester liet dan ook weten dat hij het niet netjes vond om dit al wel met de pers te bespreken en dat iedereen het zaterdagavond rond de klok van 18.45 uur zou zien. Het gesprek met de groep is inmiddels geweest, want Feyenoord communiceert via de officiële kanalen dat Timber de leider zal zijn van het team.

De 23-jarige middenvelder maakt indruk op nationaal en internationaal niveau. Zijn krachtige fysieke en energie zorgen ervoor dat hij inmiddels onmisbaar is op het veld voor de Rotterdammers. Dit seizoen kwam Timber in alle wedstrijden in actie en scoorde één keer.

Lees ook