Hartman laat van zich horen en hoopt begin 2025 terug te keren

Hartman laat van zich horen en hoopt begin 2025 terug te keren

13 reacties 13
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Publiekslieveling Quilindschy Hartman laat van zich horen tijdens het congres ‘Making Football Matter’. Dit is een congres waarin veel gesproken wordt over de Feyenoord Foundation. Op het einde vertelt de verdediger hoe het hem vergaat, laat Rijnmond Sport op X weten.

Hartman vertelt dat het naar omstandigheden goed met hem gaat. In januari of februari hoopt hij weer te spelen. De verdediger is langdurig geblesseerd, maar officieel heeft Feyenoord nooit gemeld wat er precies aan de hand is. Duidelijk is wel dat Hartman geopereerd moest worden en moet werken aan zijn herstel.

Hartman zal ook de beginfase van de Champions League missen en is daarom niet ingeschreven voor het miljoenenbal, zoals eerder te lezen was. Eerder miste de goedlachse back ook al de bekerfinale en liep hij het Europees Kampioenschap mis.

Tijdens het congres vertelt Hartman dat hij blij is dat Feyenoord de naam van de Feyenoord Foundation op de rug heeft staan tijdens de wedstrijden in de Champions League. Hij legt uit: ‘Alleen maar goed als zoveel mogelijk mensen zien wat wij als club allemaal buiten het veld doen. Volgende week gaan we ook weer naar het Sophia Kinderziekenhuis bijvoorbeeld.’

Lees ook

Lees ook
Lees ook