Verkoop losse kaarten Feyenoord Bayer Leverkusen start zaterdag 14 september

Verkoop losse kaarten Feyenoord Bayer Leverkusen start zaterdag 14 september

4 reacties 4
Bron: Feyenoord.nl
Foto: FR-Fans.nl

Feyenoord start zaterdag 14 september om 9.00 uur met de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Bayer Leverkusen in groepsfase van de Champions League.

Voor de wedstrijd tegen de Duits kampioen, die op donderdag 19 september wordt gespeeld, heeft Feyenoord een aantal tickets teruggekregen.

Voorrang

De kaartverkoop verschilt per supportersgroep, meldt Feyenoord op de website. Seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junior Kameraadjes zonder passe-partout krijgen voorrang op de kaartverkoop.

De voorrangsperiode start op zaterdag 14 september om 9.00 uur en loopt tot maandag 16 september om 17.30 uur. Deze groepen kunnen 1 ticket per seizoenkaart of lidmaatschap aanschaffen.

Seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junior Kameraadjes met passe-partout kunnen als er nog kaarten beschikbaar blijven vanaf maandag 16 september om 18.00 tickets aanschaffen, maximaal 1 kaart per persoon. 

Mindervalide zonder passe-partout

Mindervalide kameraden zonder passe-partout kunnen vanaf vrijdag 13 september om 9.00 uur telefonisch tickets bestellen via Feyenoord Service & Tickets (0900-1908). Er is een limiet van 1 MIVA-ticket en 1 begeleiderticket.

Ticket exchange

De Feyenoord Ticket Exchange gaat live op zaterdag 14 september om 9.00 uur. Op dit moment kunnen ook passe-partout houders die niet in staat zijn de wedstrijd tegen Bayer Leverkusen te bezoeken hun ticket aanbieden.

Voor alle kaartverkoopinformatie, kun je terecht op de informatiepagina.

Lees ook