Timber: 'Ik kan iets toevoegen aan het team'

Timber: 'Ik kan iets toevoegen aan het team'

6 reacties 6
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Quinten Timber maakte gisteren opnieuw minuten voor het Nederlands Elftal. De kwaliteiten van de middenvelder waren ook tijdens deze invalbeurt weer te zien. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Bondscoach Ronald Koeman en Timber zelf hebben het er al over gehad: Timber is een ander type middenvelder dan alle andere middenvelders in de selectie. "Ik breng dynamiek, felheid. Dat brengen andere jongens ook wel, maar ik ben een ander type speler. Ik kan iets toevoegen aan het team en dat probeer ik zo veel mogelijk te doen", vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

De middenvelder merkt wel dat het tempo hoger ligt tegen een land als Duitsland omdat hij het niveau van de Eredivisie gewend is, maar hij kan juist van spelers zoals Florian Wirtz leren, geeft hij aan. Maar ook genieten. Timber zocht Wirtz na afloop nog even op. "Al zei ik nog 'tot volgende week' tegen Wirtz, want dan treffen we Bayer Leverkusen."

Feyenoord - Bayer Leverkusen staat gepland voor donderdag 19 september om 18:45 uur. Tot op heden is er geen staking aangekondigd door de politiebond, maar zij wilden dit ook niet uitsluiten.

Lees ook