Interlandperiode | Ueda twee keer trefzeker voor Japan

Interlandperiode | Ueda twee keer trefzeker voor Japan

19 reacties 19
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

De interlandperiode is weer in volle gang en daarbij komen diverse Feyenoorders in actie voor hun land. Vandaag komen Costa Rica met Jeyland Mitchell, Japan met Ayase Ueda en Zuid Korea met Inbeom Hwang in actie. Ook Oranje komt in actie waarvoor Quinten Timber is opgeroepen. 

Nations League

20:45 Nederland - Duitsland 2-2

Vanavond stond om 20:45 de kraker in de Nations League op het programma tussen Nederland en Duitsland. Quinten Timber begon op de bank, maar mocht meteen na rust invallen. Hij was de vervanger van Jerdy Schouten.

Nederland speelde uiteindelijk met 2-2 gelijk tegen Duitsland. Voor Oranje maakten Tijjani Reijnders en Denzel Dumfries de doelpunten.

Kwalificatiewedstrijden WK Azië 

16:00 Oman - Zuid-Korea 1-3

Inbeom Hwang heeft vandaag met Zuid-Korea gewonnen van Oman. Het werd 1-3. Hwang begon in de basis, en speelde de gehele wedstrijd mee. Hwang Hee-chan, Son Heung-min en Joo Min-kyu maakten de doelpunten voor Zuid-Korea. Bij Oman scoorde Jung Seung-hyun.

18:00 Bahrein - Japan 0-5

Ayase Ueda was in de vorige kwalificatiewedstrijd basisspeler bij Japan. De spits was ondanks de 7-0 overwinning niet in staat om een doelpunt te maken, wel gaf hij een assist. Ueda startte tegen Bahrein wederom in de basis, en liet zien waarom. In de 0-5 overwinning wist Ueda namelijk twee keer te scoren, waaronder een strafschop, en hij gaf een assist.

Kwalificatie Afrika cup

18:00 Liberia - Algerije 0-3

Anis Hadj Moussa en Ramiz Zerrouki speelden vanavond de tweede kwalificatiewedstrijd voor de Afrika cup deze interlandperiode. Algerije nam het op tegen Liberia. Algerije won haar eerste kwalificatiewedstrijd terwijl Liberia de eerste wedstrijd gelijkspeelde. De onderlinge wedstrijd werd gewonnen door het Algerije van de twee Feyenoorders. Algerije won met 0-3 van Liberia. Zerrouki was goed voor een assist bij de 0-2.

Kwalificatie Europees kampioenschap onder 21

18:00 Bulgarije U21 - Polen U21 1-3

Plamen Andreev kwam vanavond niet in actie tegen Polen U21. Hristov kreeg de voorkeur voor de positie als doelman, en moest drie keer vissen. Door deze nederlaag komt Bulgarije U21 niet gelijk met Polen U21. Het verschil tussen de twee is nu zes punten.

Lees ook