Trauner verdient basisplaats: 'Absolute winst'

Trauner verdient basisplaats: 'Absolute winst'

31 reacties 31
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Gernot Trauner lijkt dicht tegen een rentree bij Feyenoord aan te zitten. De Oostenrijkse verdediger maakte zijn rentree al in de oefenwedstrijd afgelopen week en daarmee lijkt hij de laatste stap in zijn revalidatie te hebben gezet. 

FR-Fans.nl was benieuwd naar de mening van de bezoekers over een basisplaats voor Trauner. 'De apotheker' was altijd een vaste waarde en zelfs aanvoerder als hij fit was onder Arne Slot dus peilden wij jullie mening. De vraag was: 'Verdient Trauner weer een plek in de basis?' In totaal werden er 1442 stemmen uitgebracht en 80% van de stemmers vindt dat hij weer in de basis terug moet. 

Bezoeker Redbull verwacht een basisplaats, maar wel in de vorm van roulatie. "Absolute winst, dat Trauner (nog steeds een van de beste verdedigers in de eredivisie) wedstrijdfit aan het worden is en bij de hervatting van de competitie weer opgesteld kan worden. Geeft meer opties en Priske kan met Nieuwkoop, Lotomba, Beelen, Mitchell, Trauner, Hancko, Gonzalez, Bueno en Smal volop rouleren in drukke competitie en CL-weken."

Beelen

Toch zijn er ook genoeg bezoekers die hun kanttekening zetten bij een eventuele basissplaats, zeker na de opkomst van Thomas Beelen. Bezoeker djangonr1 vindt dat het sentiment de overhand heeft. "Sentiment speelt weer een hoofdrol hier. Met alle respect voor Trauner, Beelen is gewoon beter. Daarbij komt dat Trauner met zijn blessuregevoeligheid beter tot zijn recht komt als invaller."

Lees ook