Interlandperiode | Kroatië zonder Ivanušec te sterk voor Polen

15 reacties 15

Geen zondag voor het Eredivisie-voetbal, maar er komen wel een aantal Feyenoorders in actie in de tweede ronde van de Nations League. Dávid Hancko, Luka Ivanušec en de verhuurde Leo Sauer komen vandaag (wellicht) in actie voor hun land.

UEFA NATIONS LEAGUE

18:00 | Slowakije - Azerbeidzjan (2-0)

Slowakije won het eerste duel in de Nations League van Azerbaijan met 2-0. Feyenoord-verdediger Dávid Hancko leverde in de 26e minuut een assist op Tomás Suslov voor het tweede doelpunt. Dávid Hancko werd in de 90e minuut gewisseld, de andere Feyenoorder bij Slowakije, Leo Sauer kwam niet in actie.

20:45 | Kroatië - Polen (1-0)

Kroatië heeft met 1-0 gewonnen van Polen in de tweede ronde van de Nations League. De 38-jarige veteraan, Luka Modrić, scoorde in de 52e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd. Bij Kroatië kreeg Feyenoord-aanvaller Luka Ivanušec geen speelminuten tegen Polen.

03:00 | Mexico - Nieuw-Zeeland (3-0)

Een latertje voor ons Europeanen, maar voor de liefhebbers staat vannacht een vriendschappelijk duel voor het Mexicaans nationale elftal op het programma. Feyenoord-spits Santiago Gimenez neemt het dan op tegen Nieuw-Zeeland. De aanvaller kan zijn dertigste interland noteren als hij speelt.

Gimenez begon in de basis. Hij won met 3-0 van Nieuw-Zeeland. De aanvaller werd in de 61e minuut gewisseld.