Interlandperiode | Mitchell wint met Costa Rica, Timber en Gimenez mogelijk in actie

7 reacties 7
Bron: FR-Fans.nl

De interlandperiode is weer in volle gang en daarbij komen diverse Feyenoorders in actie voor hun land. Nieuwkomer Jeyland Mitchell deed met Costa Rica goede zaken. Quinten Timber en Santiago Gimenez kunnen vanavond en vanacht ook minuten voor hun nationale elftal.

Concacaf Nations League

Costa Rica - Guadeloupe 3-0

Voor Jeyland Mitchell was het thuisduel tegen Guadeloupe een succes. De centrale verdediger boekte met zijn thuisland Costa Rica een 3-0 zege en stond negentig minuten lang op veld als rechter centrale verdediger in een driemansverdediging. Dankzij de overwinning staat Costa Rica eerste in Groep B van de Concacaf Nations League. Kanttekening: dit was het eerste duel van deze campagne. Dinsdag neemt Costa Rica het opnieuw in dit toernooi het op. Dan is nummer twee Guatemala de tegenstander.

UEFA Nations League

Nederland -  Bosnië en Herzegovina 5-2

Quinten Timber heeft met het Nederlands Elftal een ruime overwinning behaald op Bosnië en Herzegovina. De Feyenoorder van de Timber-tweeling kwam in de 83e minuut in het veld voor Jerdy Schouten. Dit zal voor Quinten ongetwijfeld een bijzondere wedstrijd zijn, aangezien hij samen met zijn tweelingbroer Jurriën op het veld stond. Nederland is met deze overwinning tweede in Groep A3, aangezien Duitsland met 5-0 won van Hongarije.

Vriendschappelijke duel

03:00 Mexico - Nieuw-Zeeland

Een latertje voor ons Europeanen, maar voor de liefhebbers staat vannacht een vriendschappelijk duel voor het Mexicaans nationale elftal op het programma. Feyenoord-spits Santiago Gimenez neemt het dan op tegen Nieuw-Zeeland. De aanvaller kan zijn dertigste interland noteren als hij speelt.