'Het probleem is eerder supporters die geen boekhouding kunnen lezen'

'Het probleem is eerder supporters die geen boekhouding kunnen lezen'

79 reacties 79
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

De transferperiode ligt inmiddels alweer een paar dagen achter ons. Feyenoord zag Mats Wieffer en Lutsharel Geertruida voor veel geld vertrokken. Inbeom Hwang en Jordan Lotomba kwamen als grotere aankopen naar Rotterdam. 

FR-Fans.nl peilde hoe de bezoekers de transferperiode hebben beleefd. Heeft Feyenoord zich voldoende versterkt? In totaal stemde er 1345 mensen op de poll. 66% van de bezoekers is het niet eens met de stelling. 

De algemene tendens is dat er vooral geen vervanger voor Wieffer lijkt te zijn gekomen. ComeonFeyenoord verwoord het goed: "Ik hoop dat DtK zijn huiswerk goed gedaan heeft. Had liever een een op een vervanger gezien voor Mats Wieffer. Die hebben we nu niet en juist daar gaat het iedere wedstrijd mis dankzij Zerrouki die die rol niet kan vervullen. Alles bij elkaar opgeteld hoop ik echt dat die Koreaan een schot in de roos is, anders ziet het er karig uit."

Veel bezoekers zijn vooral reëel. SanSiro1970 is duidelijk: "Het probleem is eerder dat supporters die geen boekhouding kunnen lezen en geen idee hebben van de lange-termijn doelen, denken dat ze expert zijn en amateur kritiek leveren op de professionals. Wacht eens even af, wat Priske maakt van de spelers die hij tot zijn beschikking heeft. We zijn geen kleuters die nog geen vijf minuten geduld op kunnen brengen."

Lees ook