Timber open over interesse: 'Dus ik blijf met veel plezier in Rotterdam'

Timber open over interesse: 'Dus ik blijf met veel plezier in Rotterdam'

6 reacties 6
Foto: Pro Shots

Quinten Timber heeft zich inmiddels gemeld bij het Nederlands Elftal. De middenvelder, die eigenlijk ook mee had gemogen naar het EK voetbal, speelt met Oranje twee wedstrijden in de Nations League.

In een groot interview met Voetbalzone is Timber ingegaan op de afgelopen transferperiode. Geruchten rondom hem waren er niet veel, en hij weet wel hoe dat komt. 'Dat kwam ook mede doordat ik geblesseerd was', aldus Timber tegen Voetbalzone, doelend op een moment in een oefenwedstrijd, waardoor hij opnieuw moest herstellen.

Er was wel degelijk interesse in Timber. 'Ik ben blij bij Feyenoord, dat heb ik al vaker aangegeven. Er was wel interesse, maar niet van clubs waarvoor ik Feyenoord zou verlaten. Dus ik blijf met veel plezier in Rotterdam.'

Timber is dus gebleven, maar een aantal sterkhouders verlieten de club. De middenvelder is dat gewend aangezien Feyenoord een topclub is, waardoor het altijd chaotisch is in transferperiodes. Timber benoemt het moment dat hij bij Feyenoord kwam, toen er ook veel nieuwe spelers waren.

Lees ook