Interlandperiode | Milambo maakt zijn debuut in Jong Oranje

De interlandperiode is weer aangebroken. Er zijn veel Feyenoorders uitgevlogen naar de nationale elftallen. Vandaag kunnen Luka Ivanušec, Dávid Hancko, Ibrahim Osman, Ramiz Zerrouki, Anis Hadj Moussa, Inbeom Hwang, Ayase Ueda, Gjivai Zechiël en Antoni Milambo in actie komen.

Programma 5 september 2024

12:35 Japan - China 7-0

Ayase Ueda heeft met Japan een goede start gemaakt in de kwalificatiereeks voor het Wereld Kampioenschap van 2026. Daarvoor moest het winnen van China. De wedstrijd eindigde in 7-0 voor Japan. Ueda begon in de basis maar scoorde niet. Hij werd in de tachtigste minuut gewisseld.

Takumi Minamino scoorde twee keer voor Japan, Wataru Endo, Kaoru Mitoma, Junya Ito, Daizen Maeda en Takefusa Kubo scoorde één keer.

13:00 Zuid-Korea - Palestina 0-0

Feyenoordaanwinst Inbeom Hwang kwam nog geen minuut uit voor Feyenoord, maar speelde vandaag wel in thuisland Zuid-Korea. Daar speelden ze het WK-kwalificatieduel tegen Palestina. De wedstrijd eindigde in 0-0. Hwang begon vandaag in de basis. Hij werd in de 86e minuut gewisseld. Hwang ontving in de 20e minuut een gele kaart.

Nations League

20:45 Portugal - Kroatië 2-1

Luka Ivanušec heeft zich gemeld bij het Kroatische nationale team. De aanvaller die onder Brian Priske nog geen vaste basisplaats heeft, hoopt vanavond minuten te maken in de Nations League wedstrijd tegen Portugal.

Luka Ivanušec begon de wedstrijd tegen Portugal op de bank en eindigde zijn wedstrijd ook op de bank. Zijn team kon de 2-0 achterstand niet meer wegpoetsen en verloor met 2-1.

20:45 Estland - Slowakije 0-1

Dávid Hancko is basisspeler bij Slowakije. De verdediger heeft zich gemeld en speelt vanavond met zijn land tegen Estland. Ook Feyenoordhuurling Leo Sauer is opgeroepen voor Slowakije.

Hancko mocht vandaag in de basis starten. Leo Sauer moest genoegen nemen met een plekje op de bank. Helaas mocht de jonge aanvaller ook niet invallen en zag hoe zijn team de overwinning binnen sleepte.

Afrika cup kwalificatie

18:00 Ghana - Angola 0-1

Ghanees Ibrahim Osman is geselecteerd voor de nationale selectie. Ghana speelt vanavond om 18:00 een kwalificatiewedstrijd voor de Afrika cup tegen Angola. Osman kwam niet in actie vandaag. Zijn team verloor met 0-1 door een late treffer van Angola.

21:00 Algerije - Equatoriaal-Guinea 1-0

Feyenoord heeft twee Algerijns internationals in de gelederen. Anis Hadj Moussa en Ramiz Zerrouki zijn geselecteerd. Algerije speelt vanavond om 21:00 een kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup tegen Equatoriaal-Guinea.

Bij Algerije begon Ramiz Zerrouki in de basis. Hij maakte ook de 90 minuten vol. Zijn landgenoot Anis Hadj Moussa, de nieuwe aanwinst van Feyenoord, bleef 90 minuten lang op de bank zitten.

Jong Oranje

20:00 Jong Oranje - Jong Noord Macedonië 5-0

Jong Oranje neemt het vanavond tegen Jong Noord Macedonië op in het kader van de kwalificatie voor het Europees kampioenschap volgend jaar. Antoni Milambo en Gjivai Zechiël zijn geselecteerd en hopen hun debuut te maken.

Het was een walk in the park vandaag voor Jong Oranje. Na twee minuten wist Regeer al de 1-0 in het netje te leggen. Bij rust stond het 2-0. Antoni Milambo starte vandaag in de basis en maakte zijn debuut bij Jong Oranje. Zechiël kwam niet in actie. Reageren