'Hartman niet voor eind januari op het veld verwacht'

Gisteren werd de spelersselectie voor de Champions League bekend gemaakt. Opvallend is dat Quilindschy Hartman niet is ingeschreven. Het kind van de club die al langere tijd zoet is met een knieblessure wordt dus niet terugverwacht voor het einde van de eerste ronde van de Champions League.

Hartman raakte eind maart geblesseerd in de wedstrijd tegen FC Utrecht. De linksback probeerde een speler van FC Utrecht de weg te versperren, maar raakte daarbij geblesseerd en veroorzaakte een penalty. Volgens Voetbal International zal Hartman niet voor het eind van janauri fit genoeg zijn om weer te spelen voor Feyenoord. 

Europees kampioenschap

Hartman liep door zijn blessure een deelname aan het Europees kampioenschap in Duitsland mis. De linksback had zich in het elftal van bondscoach Ronald Koeman bewezen en leek een zekerheidje voor deelname aan het eindtoernooi. 

Chelsea en Arsenal

Ook lijkt de verdediger een transfer naar een topcompetitie mis te zijn gelopen door de blessure. Vlak nadat Hartman geblesseerd raakte werd bekend dat Chelsea FC geïnteresseerd was in de diensten van Hartman. 

Naast Chelsea zou ook Arsenal de verrichtingen van de linksback van Feyenoord volgen.  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten