Schildkamp: 'Hij heeft alles wat een middenvelder moet hebben'

Schildkamp: 'Hij heeft alles wat een middenvelder moet hebben'

9 reacties 9
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

In Voetbalpraat, uitgezonden op ESPN, spreekt presentator Milan van Dongen met Sjors Blaauw, Nasser El Khayati en Vincent Schildkamp. Het gaat onder andere over de selectie van Oranje. Schildkamp wil graag één bepaalde Feyenoorder zien op het middenveld.

 ‘Ik zou met Quinten Timber spelen.’ De commentator legt uit: ‘Ik ben al jaren fan van Timber, hij heeft alles wat een middenvelder moet hebben.’ Schildkamp is vol lof: ‘Hij zou ook op positie 6 kunnen spelen, glimlachend, ik denk dat hij daar het spelinzicht voor heeft.’ Schildkamp zou dan ook zo aanvallend mogelijk willen spelen met het middenveld.

Koemans keuze?

El Khayati is het met hem eens: ‘Timber is ook een speler die vol in de 16 komt.’ Blauw is het met de mannen eens, maar denkt dat bondscoach Ronald Koeman het anders gaat doen: ‘Ik denk dat Koeman met Tijani Reijnders gaat spelen.’ Het feit dat Timber terugkomt van een blessure is ook niet helpend voor de speler van Feyenoord.

Op de lijst van namen die zich mogen melden in Zeist, ontbreken toch ook een aantal (oud-) Feyenoorders. Justin Bijlow mag niet aansluiten, Mats Wieffer zal in Engeland blijven. Wie wel mogen komen zijn voormalig jeugdspelers van Feyenoord Joshua Zirkzee en Nathan Aké.

Lees ook
Twee Feyenoorders in selectie Nederlands elftal
Nieuws

Twee Feyenoorders in selectie Nederlands elftal

Lees ook