HUURLINGEN | Wålemark debuteert in overwinning voor Lech Poznań

8 reacties 8

In het seizoen 2024/2025 worden er zeventien spelers verhuurd door Feyenoord aan andere clubs. Veelal voor het opdoen van meer ervaring en soms omdat spelers geen kans krijgen in het eerste en toch moeten spelen. In dit artikel worden de prestaties van deze huurlingen weergegeven. Zo krijgt men een goed beeld over de verrichtingen van de door Feyenoord verhuurde spelers.

ADO Den Haag – Excelsior 0-5
Milan Hokke
In een dramatische wedstrijd voor ADO Den Haag mocht Hokke debuteren voor de Hagenezen. In de 85e minuut viel de jongeling in. Helaas voor hem kreeg hij nog wel het laatste doelpunt om zijn oren. Ook kreeg hij nog een gele kaart.

FC Dordrecht - SC Cambuur 2-0
Gabriele Parlanti, Korede Osundina, Jaden Slory en Devin Haen
Van de vier huurlingen in Dordt stonden alleen Haen en Osundina in de basis. Haen was opnieuw trefzeker in deze wedstrijd en staat nu op twee doelpunten. Slory maakte zijn debuut in de 64e minuut. Parlanti zat opnieuw niet bij de selectie.

Vitesse - FC Eindhoven 1-1
Mikki van Sas
Van Sas is pas op deadlineday naar Arnhem gehaald. Deze wedstrijd werd daarvoor al gespeeld.

Fortuna Sittard - N.E.C. Nijmegen 0-3
Ezequiel Bullaude
Bullaude is pas op deadlineday naar Sittard gehaald. Deze wedstrijd werd daarvoor al gespeeld.

sc Heerenveen - NAC Breda 4-0
Ilias Sebaoui en Leo Sauer
Een mooie wedstrijd voor Sebaoui en een minder goede wedstrijd voor Sauer. Sebaoui begon in de basis en was aanvallend actief. Hij schoot twee keer en raakte één keer de lat. Sauer mocht in de dertigste minuut al invallen. Hij viel op door zijn goede spel en was de speler met de meeste nauwkeurige passes (16, 100%) die 45 minuten of langer heeft gespeeld.

PEC Zwolle - Heracles Almelo 3-0
Shiloh ’t Zand en Mimeirhel Benita
Beide spelers zijn inmiddels vaste basisklanten onder Van der Looij. Benita speelde tot op heden zijn minste wedstrijd voor de Heraclieden tot nu toe. Mede door een fout van de rechtsback wist PEC Zwolle te scoren. ’t Zand kon als linkerspits geen potten breken.

CD Castellón - Burgos CF 0-2
Thomas van den Belt
Van den Belt begon op de bank. Hij viel in de 65e minuut in. Hij deed verdedigend zijn werk maar kon zijn ploeg helaas niet helpen aan een gelijkspel of overwinning.

Oud-Heverlee Leuven - Standard Luik 2-0
Antef Tsoungui
In de gewonnen wedstrijd tegen Standard Luik mocht de huurling na twee volledige wedstrijden op de bank te hebben gezeten eindelijk zijn debuut maken. Hij speelde dertien minuten mee en wist nog enkele aanvallen te blokkeren.

Kilmarnock FC - FC Kopenhagen (Kwalificatie UEFA Europa Conference League) 1-1
Marcos Lopez
Lopez speelde de gehele wedstrijd. De wedstrijd eindigde in 1-1 maar FC Kopenhagen won met 1-3 over twee wedstrijden. De Peruviaanse verdediger won bijna al zijn duels.

FC Kopenhagen - Brøndby IF 3-1
Deze wedstrijd zal Lopez snel willen vergeten. De verdediger werd in de 43 minuut met rood van het veld gestuurd. In Denemarken wordt tot vandaag de dag nog gesproken over een ‘onterechte, dubieuze beslissing’.

Venezia FC - Torino FC 0-1
Marcus Pedersen
Pedersen debuteerde afgelopen weekend voor de Italianen. In de 62e minuut viel hij in. Bijna al zijn passes, op eentje na, kwamen aan.

Stal Mielech - Lech Poznań 0-2
Patrik Wålemark
Wålemark debuteerde afgelopen weekend en deed dit in de 78e minuut. Hij gaf twee passes die beide aankwamen maar meer kon hij in deze korte periode niet doen.

Celtic FC - Rangers FC 3-0