De Boer over afgeketste transfer: 'Hij heeft het bij Feyenoord fantastisch'

De Boer over afgeketste transfer: 'Hij heeft het bij Feyenoord fantastisch'

4 reacties 4
Bron: Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

Frank de Boer is de schoonvader van Calvin Stengs. Hij zag van dichtbij dat zijn schoonzoon niet door de medische keuring kwam bij Charlotte FC en last minute nog wijzigingen wilde maken in de transfer. Het vertrouwen was daardoor beschadigd.

De Boer geeft aan bij Rondo op Ziggo Sport waarvan een fragment op Twitter was geplaatst dat Stengs niet per se kapot was van een transfer: "Het was een mooie aanbieding, mooi avontuur. Uiteindelijk is het niet door gegaan en daar heeft hij veel vrede mee want hij heeft het bij Feyenoord fantastisch. Alleen nu zit hij met z'n andere knie daar had hij al twee weken last van." Stengs ligt er naar verluidt enkele weken uit nadat zijn goede knie medisch schoongemaakt moest worden na overcompensatie, zo zegt De Boer.

Rafael van der Vaart zet zijn vraagtekens bij de gang naar de MLS als je in Europa ook Champions League kan spelen: "Tja zoiets komt dan op je pad. Het ligt niet aan de knie hoor want hij heeft bewezen dat hij daar mee kan spelen, bij Antwerp en vorig jaar bij Feyenoord heeft hij bijna alles gespeeld ook in Europa. Je weet nooit hoe lang het precies goed gaat, maar zolang hij zichzelf goed verzorgd kan hij nog hartstikke lang mee en heeft Feyenoord daar veel plezier van."

Lees ook