VI: 'Feyenoord teleurgesteld in Club Brugge, Diao Plan B'

Feyenoord-directeur Dennis te Kloese werkt hard om voor het sluiten van de transferdeadline nog een aanvaller aan de selectie toe te voegen, zegt Martijn Krabbendam van Voetbal International.

Nadat het gisteren duidelijk werd dat de komst van Andreas Skov Olsen van Club Brugge een lastig verhaal zou worden, is de aandacht verschoven naar Plan B: Assane Diao van Real Betis.

Onderhandelingen met Real Betis

Diao, die eerder in de belangstelling stond van Lazio, is nu de belangrijkste kandidaat om de aanvalslinie van Feyenoord te versterken. De onderhandelingen met Real Betis zijn de hele middag in volle gang, maar het is een race tegen de klok om het papierwerk op tijd af te ronden.

Hoewel Diao wordt gezien als een groot talent, is het niet waar dat Anders Dreyer als tweede optie gold voor Skov Olsen; de focus lag altijd op Diao als alternatief. De situatie rondom Skov Olsen, waarbij Feyenoord zelfs bereid was om aan de vraagprijs van Club Brugge te voldoen, heeft alleen niet het gewenste resultaat opgeleverd. Dit omdat de Belgische club vastbesloten is om hun creatieve aanvaller niet te laten gaan. Met de mogelijke komst van Diao hoopt Feyenoord alsnog de nodige snelheid en creativiteit aan het team toe te voegen.  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten