'Transfersommen Lotomba en Hwang bekend'

Op een drukke Deadline Day heeft Feyenoord twee belangrijke transfers afgerond. De Rotterdamse club betaalde 5 miljoen euro voor de Zwitserse rechtsback Jordan Lotomba, die overkomt van OGC Nice. Daarnaast legde Feyenoord 5,5 miljoen euro neer voor de Zuid-Koreaanse middenvelder Inbeom Hwang, die overkomt van Rode Ster Belgrado en 60 interlands voor Zuid-Korea op zijn naam heeft staan. 

De transfersommen zijn opgetekend door Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad. Lotomba tekende een contract tot de zomer van 2027 en kijkt ernaar uit om te spelen voor Feyenoord, een club die hem indruk maakte tijdens een eerdere ontmoeting met Young Boys in de Europa League. Hwang, die een contract voor vier seizoenen ondertekende, hoopt zijn ervaringen in de Servische competitie en met het nationale team van Zuid-Korea te gebruiken om bij Feyenoord te schitteren.

Naast deze twee aanwinsten is Feyenoord nog bezig om de jonge vleugelaanvaller Assane Diao te huren van Real Betis voordat de transferdeadline sluit​. De speler mag van zijn werkgever vertrekken, maar Betis schijnt geen koopoptie te willen toevoegen.  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten