Transfer

'Feyenoord meldt zich in Spanje voor Assane Diao'

Volgens 1908.nl zou Feyenoord zich in Spanje gemeld hebben voor Assane Diao. De aanvaller zou moeten overkomen van Real Betis.

Eerder viel de naam Anders Dreyer bij Feyenoord, maar volgens 1908.nl zou niet iedereen binnen de Rotterdamse club achter de komst van de Deen staan. Feyenoord zou nu zijn doorgeschakeld richting Diao.

Race tegen de klok

Bij Real Betis heeft de 18-jarige aanvaller nog een contract tot medio 2027. Feyenoord heeft nog tot vanavond 23:59 uur de tijd om Diao te contracteren. De 18-jarige vleugelaanvaller heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs dankzij zijn indrukwekkende prestaties in de jeugd van Betis en zijn recente doorbraak in het eerste team.

Diao staat bekend om zijn snelheid, dribbelvaardigheden en vermogen om doelpunten te maken, eigenschappen die hem een interessante optie maken voor de Rotterdamse club, vooral nu Feyenoord op zoek is naar versterking in de aanval. Op Transfermarkt.nl, is te lezen dat de rechtsbuiten het vorige seizoen al 31 keer zijn opwachting, vooral als invaller, mocht maken en daar bij vier goals betrokken was. De jongeling Diao zou Feyenoord kunnen helpen om de vleugels te versterken en meer creativiteit toe te voegen aan het spel van het team.

Veel concurrentie voor de jongeling

Feyenoord is echter niet de enige club die interesse toont in de jonge Spanjaard, wat de concurrentie om zijn handtekening zou kunnen verhogen. De waarde van Diao is momenteel stijgende, en een mogelijke overgang naar de Eredivisie zou een belangrijke stap kunnen zijn in zijn ontwikkeling als professional. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten