OFFICIEEL | Feyenoord versterkt zich met Jordan Lotomba

OFFICIEEL | Feyenoord versterkt zich met Jordan Lotomba

23 reacties 23
Bron: OGC Nice
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft zich versterkt met Jordan Lotomba, zo meldt OGC Nice op de website. Ook Feyenoord meldt zijn komst op de website.

Lotomba is blij met zijn transfer. ‘Ik ben erg blij om hier te zijn en heb veel zin om de kleuren van deze mooie club te gaan verdedigen', aldus Lotomba op de website van Feyenoord. ‘Ik ken Feyenoord natuurlijk van de Europa League-wedstrijd in 2019, toen ik met Young Boys in De Kuip speelde. Het publiek ging toen tekeer alsof het een WK-finale was, heel indrukwekkend. Mijn oud-ploeggenoot Calvin Stengs heeft me daarnaast ook veel positieve dingen over de club verteld. Ik kan daarom niet wachten om met Feyenoord te strijden om de prijzen en actief te zijn in de Champions League.’

Lotomba begon zijn carrière bij FC Champagne. Vervolgens werd hij gescout door de jeugdopleiding van Yverdon-Sport FC. In de zomer van 2016 maakte hij op 17-jarige leftijd zijn debuut op het hoogste Zwitserse voetbalniveau. Bij Lausanne-Sport groeide hij uit tot een vaste basisspeler. In 2017 maakte hij de overstap naar Young Boys. Uiteindelijk maakte hij de transfer naar OGC Nice, waar hij vier seizoenen speelde.

Lotomba gaat bij Feyenoord spelen met rugnummer 30.

Lees ook