Feyenoord start komende dinsdag met verkoop passe-partouts voor Champions League

Feyenoord start dinsdag 3 september met de verkoop van passe-partouts voor de thuiswedstrijden in de Champions League, meldt de club op de website.

Feyenoord kiest er in eerste instantie voor om alleen passe-partouts te verkopen voor de thuiswedstrijden in de Champions League. Feyenoord neemt het thuis op tegen Bayer Leverkussen, RB Salzburg, Sparta Praag en FC Bayern München.

Willem van Hanegemtribune

De tweede ring van de Willem van Hanegemtribune wordt ingericht als uitvak. Ook zullen er stoelen op vakken DD, M, N en NN opgeëist worden door de UEFA. Vak PP zal als gezinsvak gaan fungeren. Daar kan met gezinssamenstelling en gezinskortingen een passe-partout worden besteld.

Vak Z dicht

Vak Z is het gehele Europese seizoen gesloten. Seizoenkaarthouders die niet op hun eigen plek kunnen zitten, kunnen andere beschikbare stoelen in het stadion uitzoeken. Feyenoord kiest er in eerste instantie voor om alleen passe-partouts te verkopen voor de thuiswedstrijden in de Champions League. Mindervalide supporters worden persoonlijk geinformeerd over het kopen van een passe-partout.

Voorrang

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf dinsdag 3 september 09.00 uur een passe-partout aanschaffen. De voorrangsperiode loopt tot en met donderdag 5 september 23.59 uur. Daarna vervallen alle reserveringen voor het terugkopen van de eigen plaats. Vanaf vrijdag 6 september om 10.00 uur kunnen seizoenkaarthouders die verplicht moeten worden verplaatst een andere stoel uitkiezen. Zij hebben voorrang tot en met vrijdag 6 september 12.30 uur. Vanaf 6 september om 13.00 uur kunnen alle seizoenkaarthouders die nog geen passe-partout hebben gekocht nog een nieuwe plaats kopen.

Het Legioen

Vanaf zaterdag 7 september 09.00 uur krijgen leden van Het Legioen en Junior Kameraadjes de mogelijkheid om per lidmaatschap één passe-partout te kopen. Deze voorrangsperiode loopt tot en met maandag 9 september 23.59 uur.

Klik hier voor alle informatie op de website van Feyenoord. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten