LIVE | Deadline Day | Nederlandse transferwindow gesloten

LIVE | Deadline Day | Nederlandse transferwindow gesloten

230 reacties 230
Bron: FR-Fans.nl
Foto: FR-Fans.nl

Vandaag, 2 september, zal de laatste dag zijn dat Dennis te Kloese kan toeslaan op de transfermarkt. In dit artikel zal FR-Fans.nl een live-overzicht bijhouden van alle geruchten en het bevestigde nieuws rondom de Deadline Day van Feyenoord. 

Bij Feyenoord veranderde deze zomer al behoorlijk wat. De Rotterdammers zagen Mats Wieffer voor een recordbedrag vertrekken naar Brighton & Hove Albion. Ook kind van de club Lutsharel Geertruida vertrok voor vele miljoenen naar RB Leipzig. Daarnaast zijn er ook veel spelers op huurbasis vertrokken.

Zelfs spelers die zouden vertrekken bleken toch te blijven. Calvin Stengs en Justin Bijlow zagen hun transfer in rook opgaan na een moeizame medische keuring. 

Aanwinsten

Feyenoord trok ook al behoorlijk wat spelers aan, maar de echt grote aankopen bleven tot nu toe uit. De grootste 'aankoop' is officieel Ondrej Lingr, die was al in dienst, maar werd gehuurd met officiële optie tot koop. Ook kwamen Anis Hadj Moussa, Jeyland MitchellChris-Kévin Nadje, Gijs Smal, Julián Carranza definitief naar Feyenoord. Daarnaast wordt Facundo González voor een jaar gehuurd met een optie tot koop. Ibrahim Osman en Hugo Bueno kwamen naar Rotterdam op huurbasis zonder optie tot koop. 

Geruchten

Er zijn nog genoeg geruchten gaande. Zo zouden In-Beom Hwang en Jordan Lotomba al onderweg zijn voor een medische keuring. Terwijl Mads Bidstrup, al lijkt dat moeilijk te worden, en Andreas Skov Olsen ook op het lijstje zouden staan.

00:28 | Te Kloese bevestigt dat Assane Diao niet komt

Lang leek het er op dat Assane Diao de overstap zou maken naar Feyenoord, maar Dennis te Kloese heeft tegen Martijn Krabbendam van Voetbal International bevestigd dat de aanvaller niet komt. Krabbendam was te gast bij de Transfer deadline show van Voetbal International, die werd uitgezonden op de YouTube pagina van Voetbal International.

00:00 | De transferwindow in Nederland is gesloten

De transferwindow in Nederland is gesloten. De komst van Assane Diao is nog niet bevestigd.

23:00 | Alles op alles zetten voor Diao, die al 'medisch gekeurd' zou zijn

Feyenoord zet alles op alles om Assane Diao in het laatste uur van de transfermarkt aan te trekken. Volgens Feyenoord Youth Watcher op X is Diao al medisch gekeurd, alleen het papierwerk moet nog afgeronden worden.

22:30 | Feyenoord moet haasten voor komst Assane Diao

Volgens 1908.nl is Feyenoord, Real Betis en Assane Diao akkoord over een overgang naar De Kuip. Nu moet de medische keuring en het papierwerk nog rond komen.

20:20 | Feyenoord heeft ook Hwang binnen

Feyenoord heeft na Lotomba ook de komst van In-beom Hwang bekend gemaakt.

18:21 | Eerste versterking voor Feyenoord is binnen

Feyenoord heeft met Jordan Lotomba zijn eerste versterking van vandaag binnen.

16:25 | Nog relatief rustig op Deadline Day

Ondanks dat de verwachtingen zijn dat Feyenoord nog een aantal spelers gaat presenteren, is het tot op heden vrij rustig. Alleen het vertrek op huurbasis van Ezequil Bullaude en Mikki van Sas zijn gecommuniceerd.

11:25 | Andreas Skov Olsen

Feyenoord zet hoog in op Andreas Skov Olsen. De buitenspeler van Club Brugge is een van de spelers die Feyenoord aan de bovenkant zou kunnen versterken. Een overeenkomst lijkt ver weg. 

Voetbal International meldt dat Feyenoord zelfs doorschakelt. Club Brugge houdt de poot stijf. 

HLN.BE geeft aan dat Feyenoord nog een laatste poging gaat doen. Toch lijkt de komst van de speler naar Rotterdam volgens het Belgische medium niet groot. Club Brugge zou alleen bij een niet te weigeren bod overstag gaan en zou minimaal 20 miljoen eisen.

Lees ook