'Feyenoord nog bezig met vier of vijf in- en uitgaande transfers'

'Feyenoord nog bezig met vier of vijf in- en uitgaande transfers'

134 reacties 134
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

De transferperiode sluit maandagavond voor de Nederlandse ploegen. Voor Feyenoord staat er nog het nodige te gebeuren in de laatste twee dagen. Dennis te Kloese heeft (mede) om die reden afgezegd voor Goedemorgen Eredivisie van ESPN.

De technisch directeur van Feyenoord had eigenlijk een afspraak staan om aanwezig te zijn bij het zondagochtend programma Goedemorgen Eredivisie. Afgelopen vrijdag meldde Dennis te Kloese zich af wegens een aantal redenen. Allereerst wilde hij niet met 'meel in de mond' praten, omdat hij over veel zaken nog niets kon zeggen, volgens Hans Kraay.

Daarnaast is hij heel druk met in- en uitgaande transfers. Volgens Kraay heeft Te Kloese gezegd dat Feyenoord nog met 'vier of vijf' ingaande en uitgaande transfers bezig is. 'Het is denk ik ook uit respect voor de Feyenoord-supporters die denken: 'Ga aan het werk man!''', zegt Kraay.

'Dat er nog veel te doen is, dat is duidelijk', zegt Sjoerd Mossou. 'Ze zijn betere spelers kwijtgeraakt dan dat ze voorlopig terug hebben gehaald. Ondanks dat er best wel veel geld ligt in theorie. Je zou verwachten dat Feyenoord wel wat kan doen en dat is nog weinig gebeurd.'

Lees ook