Transfer

'Feyenoord aast op Deense spelverdeler van RB Salzburg'

Feyenoord heeft Mads Bidstrup geïdentificeerd als droomkandidaat voor de positie van defensieve middenvelder. Volgens 1908.nl zijn de Rotterdammers al concreet voor Bidstrup, die van UEFA Champions League-opponent RB Salzburg moet komen.

Bij de Oostenrijkers staat Bidstrup nog tot en met medio 2028 onder contract. De bedoeling is dat de Deen als directe versterking het basisteam van trainer Brian Priske geldt. De trainer van Feyenoord heeft zijn landgenoot volgens het medium als favoriet bestempeld. Mocht Bidstrup toch niet komen, is de Deen wél later dit jaar in de Kuip te aanschouwen wanneer RB Salzburg het in de Kuip tegen Feyenoord opneemt in de vernieuwde versie van de UEFA Champions League.

Bidstrup is een tienvoudig Deens international die naast verdedigende middenvelder ook als centrale middenvelder uit de voeten kan. Volgens Transfermarkt.nl bedraagt de marktwaarde van de middenvelder negen miljoen euro. Namens RB Salzburg kwam hij tot 44 wedstrijden en noteerde hij drie goals en twee assists. Ook kwam Bidstrup uit voor FC Nordsjælland, Brentford FC en FC Kopenhagen. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten