Telegraaf: 'Feyenoord ontvangt bijna 25 miljoen euro voor Geertruida'

Telegraaf: 'Feyenoord ontvangt bijna 25 miljoen euro voor Geertruida'

39 reacties 39
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

De transfer van Lutsharel Geetruida naar RB Leizpig lijkt vandaag rond te komen. Volgens de Telegraaf hebben Feyenoord en de Duitse Champions League-deelnemer aan het einde van de ochtend een overeenkomst gesloten waardoor het slechts een kwestie van tijd lijkt tot de deal officieel is.

Het medium meldt dat Feyenoord een vast bedrag krijgt wat boven de twintig miljoen euro ligt. De bonussen die aan de transfer gekoppeld is zijn 'zeer goed haalbaar' en moet uiteindelijk net onder de 25 miljoen euro liggen. Voor Geertruida zelf ligt in Duitsland een contract klaar die hem in vijf jaar op zijn minst twintig miljoen euro moet opleveren. 

Aston Villa FC

Eerder gingen ook geruchten dat Aston Villa FC de multifunctionele verdediger annex middenvelder naar de Premier League wilde halen. De deal ging echter niet door. De Engelse ploeg had vanwege Financial Fair Play-problemen niet de liquide middelen om Geertruida aan te trekken.

De 24-jarige Geertruida heeft in totaal 202 officiële wedstrijden afgewerkt in het shirt van Feyenoord. Hierin wist hij 24 keer te scoren en gaf hij 11 assists. Verder won hij een keer de landstitel, tweemaal de TOTO KNVB Beker en twee keer de Johan Cruijff Schaal met de Rotterdammers.

Lees ook