VIDEO | Feyenoord-doelwit in tranen na afloop wedstrijd, mogelijk ter afscheid

VIDEO | Feyenoord-doelwit in tranen na afloop wedstrijd, mogelijk ter afscheid

43 reacties 43
Bron: X
Foto: Pro Shots

In-Beom Hwang is de volgende kandidaat om het middenveld van Feyenoord te versterken, zo meldde Voetbal International donderdagavond. De Zuid-Koreaan moet Mats Wieffer opvolgen en de Rotterdammers versterken. Hwang verklapt misschien een transfer door zijn eigen emoties. 

Na afloop van de voorrondewedstrijd voor de UEFA Champions League Rode Ster Belgrado - FK Bodø/Glimt liep Hwang vol emoties naar de Servische supporters toe om hen te bedanken. Met in het achterhoofd de concrete interesse van Feyenoord, was het vermoedelijk een afscheid voor Hwang. Met de naderende transferdeadline van de huidige markt zal hij namelijk dan zijn laatste wedstrijd gespeeld hebben voor Rode Ster Belgrado.

Video

De video waarin zijn emoties te zien zijn is te vinden op het X-kanaal van @meridiansportrs. De 27-jarige Hwang is zestigvoudig international van Zuid-Korea en speelt nu een jaar in Servië. Volgens Transfermarkt maakte hij voor €5,5 miljoen de overstap van Olympiakos Piraeus. Momenteel heeft hij een transferwaarde van €8,5 miljoen. Boubacar Traoré zou de voorkeur gehad hebben van Feyenoord, maar door een blessure is een streep door zijn naam gekomen.

Lees ook