VI: 'Traoré komt niet meer naar Feyenoord vanwege blessure'

VI: 'Traoré komt niet meer naar Feyenoord vanwege blessure'

17 reacties 17
Bron: X
Foto: Pro Shots

Boubacar Traoré van Wolverhampton Wanderers FC komt niet meer naar Feyenoord. De middenvelder is woensdag zwaar geblesseerd geraakt en ligt er maanden uit, dat meldt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International op X.

Traoré moest één van de versterkingen worden van Feyenoord, dat nog altijd op zoek is naar een vervanger van Mats Wieffer. De huidige opties op het middenveld, dat bestaat uit Ramiz Zerrouki, Antoni Milambo, Gjivai Zechiël en Quinten Timber, worden niet als voldoende beschouwt. Wieffer vertrok deze zomer naar Brighton & Hove Albion FC voor zo'n dertig miljoen euro.

Blessure

Volgens L'Équipe zou Feyenoord zelfs een bod hebben gedaan van vijftien miljoen euro op Traoré. Dit is echter afgewezen volgens de Franse krant. Op het dag dat dat nieuws werd gemeld, raakte de Malinese middenvelder geblesseerd in de wedstrijd Wolverhampton Wanderers FC - Burnley FC voor de EFL Cup. Dat kost hem dus een aantal maanden herstel. Daar heeft Feyenoord geen geduld voor en dus schakelt het door.

Lees ook