'Feyenoord maakt werk van Sörensen'

'Feyenoord maakt werk van Sörensen'

72 reacties 72
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Asger Sörensen moet de nieuwe versterking worden van Feyenoord, nu Lutsharel Geertruida naar alle waarschijnlijkheid naar RB Leipzig vertrekt, zegt 1908.nl. De transfer van de Feyenoorder kost naar verluidt 20 miljoen euro

Sörensen is een bekende van Brian Priske, die tot een paar maanden geleden samenwerkten bij AC Sparta Praag. De Denen werden daar samen tweemaal landskampioen. Sörensen is een centrale verdediger met een lengte van 191 centimeter. Feyenoord speelt ergens in de komende maanden thuis tegen AC Sparta Praag in de UEFA Champions League en zou de concurrentie dus een sterkhouder kunnen ontnemen.

Vliegtuig Geertruida

Geertruida zou Feyenoord donderdagavond al hebben verlaten en op het vliegtuig zijn gestapt met zijn personele begeleiding. Bij het aanblijven van Geertruida zouden de Rotterdammers rekening moeten houden met een gratis vertrek, gezien zijn contractsituatie tot medio 2025. Met een transfer is daar dus geen sprake van. 

Curriculum vitae

Sörensen is met zijn 28 jaar een ervaren kracht, die vermoedelijk niet veel geld hoeft te kosten. Op Transfermarkt vertegenwoordigt hij een waarde van €3.000.000. In het verleden kwam hij uit voor onder meer FC Red Bull Salzburg, tevens UEFA Champions League tegenstander, en 1. FC Nürnberg. Met de Oostenrijkers werd hij vier keer landskampioen.

Lees ook