'Feyenoord en Ajax concreet voor Hwang In-beom'

'Feyenoord en Ajax concreet voor Hwang In-beom'

57 reacties 57
Foto: Pro Shots

Feyenoord en Ajax zijn concreet in de markt voor de Zuid-Koreaanse middenvelder Hwang In-beom, meldt de Servische nieuwssite Mozzartsport. De 27-jarige middenvelder is op dit moment actief voor Rode Ster Belgrado.

De 27-jarige Hwang speelt sinds september 2023 voor de ploeg uit Servië. Daar heeft hij nog een contract tot medio 2026. De middenvelder speelde 60 interlands voor Zuid-Korea. Daarin scoorde hij 6 keer.

Extra middenvelder

De kans dat Feyenoord de markt op gaat voor een middenvelder lijkt na het nieuws van eerder vandaag over de blessure van Calvin Stengs groter te zijn. Stengs is een tijdje niet beschikbaar omdat hij een knieblessure heeft opgelopen in de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Daardoor moet de middenvelder onder het mes.

Rode Ster Belgrado

Afgelopen seizoen speelde de middenvelder in totaal 35 wedstrijden voor Rode Ster Belgrado. Daarin scoorde hij 6 keer en gaf hij 7 assists. Transfermarkt.nl schat de actuele marktwaarde van Wang momenteel op 8,5 miljoen euro. Zijn marktwaarde is de laatste maanden flink gestegen.

Lees ook