'Jaden Slory gaat op huurbasis naar FC Dordrecht'

'Jaden Slory gaat op huurbasis naar FC Dordrecht'

12 reacties 12
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Jaden Slory gaat op huurbasis de overstap maken van Feyenoord neer FC Dordrecht, zo meldt 1908.nl woensdagmiddag. Feyenoord bouwt geen koopoptie in, zodat Slory nog wel terug zal keren naar De Kuip.

Slory heeft nog niet officieel voor Feyenoord 1 gespeeld en kwam uit in de jeugd van Feyenoord. De rechtsbenige speler kwam in 52 wedstrijden uit voor Feyenoord Onder 21. Slory scoorde elf keer en mocht drie assists bijschrijven. Bij FC Dordrecht komt Slory oud-bekende Melvin Boel tegen. Boel was Slory's trainer bij Onder 21 en Boel maakte dit seizoen de overstap naar De Schapenkoppen. Toch zal Slory, na zijn verhuurperiode, weer een nieuwe mogelijkheid krijgen om zich te bewijzen in Rotterdam.

Als Jaden Slory uiteindelijk het eerste elftal van Feyenoord haalt, dan is hij niet de eerste van de familie. Jaden is een zoon van Andwélé Slory die tussen 2007 en 2010 voor Feyenoord speelde en totaal tot 50 wedstrijden kwam voor de club uit Rotterdam-Zuid.

Contract bij Feyenoord

Slory heeft nog een contract bij Feyenoord tot 2027. De buitenspeler heeft zijn debuut in Feyenoord 1 nog niet gemaakt, zoals eerder vermeld, maar heeft al wel trainingsminuten onder trainer Brian Priske gehad. Volgend seizoen zien we Slory dus opnieuw aansluiten bij de selectie.

Lees ook
Lees ook