Bijlow geeft uitleg: 'Hierdoor keer ik terug in Rotterdam, bij mijn club Feyenoord'

Bijlow geeft uitleg: 'Hierdoor keer ik terug in Rotterdam, bij mijn club Feyenoord'

82 reacties 82
Bron: Instagram
Foto: Pro Shots

Justin Bijlow vertrekt niet bij Feyenoord. De doelman die medisch gekeurd werd door Southampton FC wordt door de Engelsen niet overgenomen vanwege een andere zienswijze voor het behandelen van een ouwe blessure.

Bijlow heeft zelf een reactie gegeven op het mislopen van een transfer. "Bij de medische keuring is gebleken dat Southampton een andere visie heeft dan Feyenoord over de behandelwijze van een oude blessure", Bijlow respecteert de beslissing van de medische staf van de Engelse club, maar laat ook weten volledig fit te zijn.

Bijlow blijft daarom bij Feyenoord en zal strijden voor de club. "Hierdoor keer ik terug in Rotterdam, bij mijn club Feyenoord. Mijn band met de stad en de club is ijzersterk. Ik blijf vechten voor een plek in het doel van Feyenoord en het Nederlands elftal", aldus de doelman op zijn Instagrama-account

Afscheid

Bijlow nam afgelopen zondag in de wedstrijd tegen Sparta al min of meer afscheid van Feyenoord en het publiek. "Na een heel speciale dag afgelopen zondag, waar ik jullie enorm dankbaar voor ben, bereidde ik me voor op een vertrek bij Feyenoord. Dat vond ik niet makkelijk en was niet mijn eerste keus, maar het moest in het belang van mijn carrière."

Lees meer over
Lees ook